maanantai 29. kesäkuuta 2009

JEE VASTAUKSIA!



Voin siis kuulemma ottaa meno-paluu lipun, mut paluun avoimella takasin lentopäivällä. OOH viimesen parin päivän aikana oikeest ollu sellane olo et on saanu jotaki aikaseks. Pinssit, takki, ja guarantee form on nyt siis jo tullu! Mut koska oon viel Espoos ni ja paketit sun muut Lappeenrannas ni en o päässyt kattelee pahemmin takinkokoa tai kirjeen sisältöö.




Tänää vahdin ekaa päivää lapsii! ( kunnon kesätyö mullaki, kestää vaa viikon :D muut raataa niska limas jotai 10 tunnin työpäivii 2 kuukautta kesässä. Oon hirvee vai hirvee? ) Oli ihan jees, ku oli nii hyvä ilmaki ni oli suhteellisen rentoo ku pysty vaan olee terassilla ja vilma leikki itteksee, pojat riehu jossai.. ( pelas star wars playstation peli... )








OSTAKAA MULLE TÄÄ HAJUVESI JOKU KIITOS ( paitsi nytte ku teen töitä ni pitäs olla MUKAMAS varaa mut öö???)
täs on muutes kuva mei hotellin respasta, piti ottaa äkkii kuva. mut ah se oli kyllä ihanaaki ihanampi♥


♥voivoiiii!

sunnuntai 28. kesäkuuta 2009

Viva la finlande !

Saavuin eilen 6 maissa takaisin espooseen, olin viikon kreetalla. Voi että tulee iha hirvee ikävä ku nyt puhun siitä matkasta, tutustuin niiin ihaniin ihmiiin siellä että voi ei. Jos internettiä ei olis ni kuolisin ikävään! :( Tää on kauheeta. Miten mun käy, kun kerran viikossa kiinnyn ihmisiin näin kovin, niin entäs kun lähden vuodeksi pois? Miten vaikeeta mun paluu tulee sieltä olemaan??!


Mun Rotary takki on tullu lappeenrantaan, äiti hakee sen kuulemma postista.Pelottaa vaan kun kaikki on sanonu et niil o tullu iha eri kokoset takit postissa ku mitä ne tilas, et mitäs jos sielt tulee joku tajuton teltta :( Ku just aattelin et ei se takki ookka nii paha !!!

Ja pitäs tilata lentolippu Luxenburgii. En vaan saa aikaseks, en oikee tiiä et pitäskö se vaa nyt röyhkeest varata se lentolippu vai pitäskö ää en tiiä mitä tehdä! Pitääks mun ottaa meno-paluu lippu vai häh? Mitä teen!

torstai 11. kesäkuuta 2009

alle 90 päivää ni se on menoa!

Elikkäs, päätin perustaa sitten blogin tänne, lähinnä mun tulevaa elokuun lopulla alkavaa vaihto-oppilasvuotta varten, mut halusinki sit alottaa tän kirjottamisen nyt aikasemmin jo, kirjotella vähä fiiliksistä enne lähtöä ja muuta mitä nyt elämään sattuu kuulumaan. :)
Oon siis lähössä vaihto-oppilaaksi elokuusta 2009 kesäkuuhun 2010 kaupunkiin nimeltä NANCY joka sijaitsee Lorrainen maakunnassa RANKSASSA.
Tässä on nyt tämmöne kuva minkä löysin siit kaupungista : ( google pelastaa:D:D)


Se kaupunki on kuulemma tosi historiallinen, hirveesti vanhoja rakennuksia ja museoita ja sellasta ! Sain tietää mun koulunkin, se on jonkinlainen peruslukio missä on ilmeisesti yleisest enemmänki ollu vaihtareita koska siel on vaihtareille oma opo ja kaikkee. siel koulus on 600 tyttöö ja vaa 300 poikaa ! huh! Noh, mut se nyt siitä aiheesta.

Oon tällä hetkellä mun isän luona Espoossa, Essi oli mun seurana tääl eile, shoppailtiin Hesassa ja...datailtii!

Ostin IHANAT aurinkolasit gina tricotista, sellaset mis on hopeiset kehykset, sit ostin sellasen björn borgin turkoosin "rantakassin" ja mangosta siniset shortsit. Hyötyreissu, rahat vaan loppu kesken, AS ALWAYS!

ps. loverini on nyt: PARAMORE-BRIGHTER