tiistai 8. joulukuuta 2009

je crois en toi

toi otsikko on yhesta katumainoksesta. Oli vaan niin sopo lause etta halusin sen tohon laittaa. Liity mitenkaan tahan postaukseen..
Kirjoitan nyt siis koulussa hyppytunnilla joten kuvia lisaan tahan merkintaan myohemmin!
nyt on mennyt kauan siis viime postauksesta, ja paljon on tapahtunut, jokaisesta paivasta voisin kirjoittaa noin kolme sivua.
Olen ollut Ranskassa yli sata (100) paivaa. melkein kolmasosan vuodesta? Joskus tuntuu et aika oikeest vaa valuu lapi sormien, menee liian nopeesti.
Eli siis marraskuun 22 paivasta alotan, koska silloin oltiin Lauran kanssa Luxembourgissa kattomassa ruotsalaisbandi MANDO DIAOTA. Menin Lauralle joskus aamupaivalla ja sen host aiti vei meidat luxiin; oltiin konserttipaikan edessa noin 6 tuntia ennen ovien avaamista ja siis ensimmaisia jonossa. Saatiin uusia ystavia mm. saksalaisen miehen ja jarjestyksenvalvojia jotka kiltisti laski meidat kaymaan rokhallin sisalla vessassa kun kiltsiti kysyttiin. Voi mika keikkaki! Aivan ihanaaaa tehtii Lauran kanssa siela jonottaessa sellanen kyltti missa luki " vi ar laura och sara fron finland" (noi kirjaimet nyt kusee..) oltiin eturivissa siis keikka ja basisti kovasti yritti lukee silmat kurtussa meidan tekstia haha! ja kyltin tarinahan paattyi niin etta se joutui mando diaon pianistin flyygelin sisalle.. héhé.
Sit sen jalkee onki ollu kaikenlaista, perus koulussakayntia yms. Oli myos Australialaisen Lizzien laksiaiset, se palasi itseasiassa eilen koneella Australiaan.. tai onkohan se viela edes perilla kun lento on 24 tuntia? Oli ihan tosi kivaa!
Nyt viikonloppuna siis oli st nicolaksen paiva, ja lauantaina tuolla st nicolas de portissa (eli ihan tassa meidan kylassa missa asun..) oli iso st nicolas juhla ja kulkue ja kaikkea! vaihtarithan tuli taas tanne siis silloin rotareiden kanssa, siina paivalla kautiin jossain kaljamuseossa. haha, se meni kyl vahan niin ja nain en muista mitaa sielta muuta ku et javier ja natalia ja mina vaan otettiin kuvia kilpaa.. toisistamme, ei siis niista kaljajutuista. Ite jouduin lahtemaan jo 6 itse juhlasta Thionvilleen host-aitini veljen ja perheensa luo juhlimaan etukateisjoulua. Olin ihan tosi yllattynyt, sain niilta lahjoja! siis rahaa, lahjakortin ja teekupin (juon nykyaan ihan hirveesti teeta..) ja oli tosi kivaa! Nyt ois joulun jalkeen perheenvaihto eessa ja ei kylla yhtaa oo fiilista lahtee tasta perheesta koska naa on niin ihania; ja suku myos! kaikki serkut, tadit ja sedat, hankalaa, kun ei tieda milloin taas nakee. Tarkotukseni ois kyl vierailla mahd. usein.
Noniii ja kuvia laitan myohemmin tulemaan!


puss och kram ja bisous
sartsa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti