perjantai 13. marraskuuta 2009

it's a long time baby, long time

OON OLLU HIRVEEN LAISKA, SAAMATON ja muuta hirveeta, oon taysin unohtanu tan blogin olemassaolon joten nyt pitais jotai kirjottaa enne ku porukka siela suomessa unohtaa miun olemassaolon! Nyt on siis perjantai, koulu alkaa vasta kello 14 ( ja loppuu klo 16..) joten mulla on aikaa tassa kirjotella. Elikkas nyt viikonlopuuna saapuu kaikki ihanat muut Lorrainen vaihtarit tanne Nancyyn yhdeksi paivaksi, siis huomenna, ihanaa! Tykkaan kaikista kovin. Tanaan toinen suomalainen laura tulee mun, mun host-siskon ja sen kaveirn kanssa yhelle keikalle ja jaa sitten tanne meille yoksi katevasti huomista ajatellen, Laura kun asuu Thionvillessa, joka on jonku tunnin junamatkan paassa Nancysta. ja huomena sitten Laura ja Amy (amerikkalainen vaihtari) jaavat molemmat meille sitten viela yoksi. Kivaa jotai actionii!
Syysloma siis oli ja meni, kavin mm. Marseillesissa, joka oli niin alyttoman kaunis kaupunki etta huh huh! J'ADOREEE! Ja oli mulla vahan ikava merta ni oli sitten kiva kayda kappailees meren rannalla, ja napsin hirveesti kuviakin sitten. Hieno matka! Ajettiin siis autolla sinne, ja nain Alpes députes! Eli pikku Alpit jeejee!
On ihan hassua, kun taalla melkein odottaa etta paasee kouluun! Viikonloppua nyt odottelee jos on jotai mita odottaa erityisesti mutta koska mulla on niin hauskaa koulussa nii tykkaan hengailla siella! Laksyi ei kuiteka oikeesta tarvii teha muutaku enkusta ja tunneilla vaa nukutaa haha tai pelaan ristinollaa yms. Ja koulussa on niin kivoja ihmisisa hihi!
Viime viikonloppuna oltiin Mina, Kailey, Liza, Robin, Téo, Nora, Rene, Nataliia, Chris, Doris viettamassa viikonloppuna Kerrin luona Luxembourgin lahella missa se asuu! Pyorittiin ilta Luxembourgissa ja aamulla oli vuorossa American Brunch, oli kuiteki kyseessa Amerikkalainen tytto hehee! Oli tosi hauskaa naha kaikkia pitkasta aikaa, koska itse en paassyt Berliinin reissulle ja olin nahny ihmiset viimeeksi Langresissa. Loistavuutta!
bisous! yritan jaksaa paivitella useemmin hahaa.