keskiviikko 7. lokakuuta 2009

aikaa on kulunu ihan liikaa viime kerrasta

Oon iha taysin unohtanu kirjottaa tanne! Huhuh ja nyt onki vaikee sit kertoo mittaa kovinkaan tarkasti ku on tapahtunu iha alyttoman paljo; nyt siis takana 6 viikkoa Ranskassa ja hyvin maistuu! (ruoka ainaki......) Koulussa on menny ihan hyvin, oon saanu kavereita ja on ihmisia jotka jopa ymmartaa miu fringlishia, luokka on tosi kiva. On hurjaa aatella et oon itteani vuotta nuorempien kanssa samalla luokalla vaik mei luokal on kaks -91 syntynyttakii ihmista, taalla ilmeisesti jaadaan aika helposti luokalle. Perheen isa palas viikko sitten Australiasta ni nyt on paassy vaha nakee sit tan perheen oikeeta elamaa, tai niin etta molemmat vanhemmat on kotona!
Alotin teatterin harrastamisen sitten taallaki. Joka tiistai parin tunnin harkat ja ihan hyvin sekin menny miu ranskan kielen taitoihin nahden! MJC:ssa opiskelen joka maanantai ranskaa, siel on opettaja joka osaa sen verran ranskaa etta voi miutaki opettaa. Tanaa kavin leffassa kattomassa Le petit Nicolas nimisen leffan ja SE OLI AIVAN IHANA. Nauroin koko leffan ajan ahah kaveri kysy yhes vaihees "tajuut sie sara muute tata vai nauratko muuten vaan" mut HAH TAJUSIMPAS.
Viikonloppuna olin vaihtarileirilla ja en voi muuta sanoo ku et meil on nii hemmetin ihana porukka ja oli parasta ehka ikina! Messissa mukana myos saksan puolella vaihdossa olevia ja osottautu iha tajuttomiks tyypeiks ja nyt pitas kuulemma jarkata joku mei yhteinen miitti; vaihtaribileet france meets germany ! Rakastan niita ihmisia eheheheee! Suomen kielen sanastoa tuli myos opetettua, naihin sivistyssanoihin kuului mm. "aiti, HALPA, kallis" ja muita painokelvottomia, eheh. Viikonloppa siis vietettiin parin tunnin ajomatkan paassa sijaitsevassa Langresin kylassa ja esim. kiipeiltiin puissa sellasissa radoilla jossai 10 metrin korkeudessa, HUH? Selvisin siita jee!
ja ps. suomen kieli sujuu toistaseks mut kyl taa kieli ja kulttuuri alkaa viemaa mukanaa aika kovaa vauhtii.
Ja oon koko aja valittanu sita etta miuta ei uskota suomalaiseks mut eraskin jenkkilainen vaihtari Langresissa tuli miule sanomaan " hei, olet siis suomesta, naytatkin kylla scandinaavilta!" JES KU OLIN ONNELLINEN!!!!!!!!!!! my favorite person this far haha